Hoofdcontent

Weinig inkomen

Wil je graag meedoen, maar kun je het deelnemersgeld, cursusgeld of contributie niet betalen? Binnen de gemeente Vught kun je via verschillende fondsen een bijdrage krijgen voor de kosten van sport-, culturele en educatieve activiteiten. Dit geldt vaak ook voor de benodigde (sport)kleding en/of het lesmateriaal.

Regeling ‘Meedoen’
Met de regeling 'Meedoen' vergoedt de gemeente (een deel van) de kosten om mee te doen aan activiteiten in de samenleving. Voor kinderen en volwassenen.
Voor meer informatie over deze regeling en/of het indienen van een aanvraag, klik hier

Volwassenenfonds
Blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles?
Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum.
Ken of ben jij iemand, die hier voor in aanmerking zou kunnen komen? Klik hier voor meer informatie.

Sam& voor alle kinderen
Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan het betalen.
Ben je een ouder met weinig geld of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie, klik hier om te zorgen dat alle kinderen mee kunnen doen.

Sam& is een initiatief van Stichting LeergeldJeugdfonds Sport en CultuurStichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp

 

Contact

Wil je contact over één van bovenstaande regelingen? Klik dan hier