Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Plaza Cultura is een verbinder in kunst en cultuur!

Meedoen met en genieten van culturele en creatieve activiteiten is van grote waarde voor het welzijn en de persoonlijke groei van een mens. Of je nu een muziekinstrument bespeelt, zingt met een koor, met je handen in de klei werkt, schildert, fotografeert, of je laat uitdagen bij een dansles. Door creatief bezig te zijn stimuleer je je hersenen, druk je je eigen verhalen, emoties, ideeën of ervaringen uit en kun je veel plezier en ontspanning beleven.

Met vier cultuurcoaches zet Plaza Cultura zich binnen de gemeente Vught in om, in samenwerking met allerlei kunstdocenten en cultuuraanbieders, mensen van alle leeftijden in aanraking te laten komen met kunst en cultuur. We vinden het belangrijk dat iedereen moet kunnen genieten van of deelnemen aan culturele activiteiten en kunst.

We ondersteunen de basisscholen om kunst en cultuur goed in de school te brengen. We werken samen met vele kunstenaars en culturele organisaties. We zetten ons in voor kwetsbare mensen, die niet als vanzelf mee kunnen doen. We werken samen met zorg-, sport-, en welzijnsorganisaties. We zoeken altijd naar kansen en verbindingen om met kunst te roeren en IN BEWEGING te brengen: Vught Beweegt!

Waar...

Aanstaande activiteiten:

Plaza Cultura heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!